Dzieci będą miały okazję własnoręcznie stworzyć słodycze. Pod okiem pałacowego cukiernika zgłębią tajemnice procesu produkcji czekolady.
Plan warsztatów:
1. Powitanie uczestników, rozdanie fartuszków i niezbędnych akcesoriów na czas warsztatów.
2. Degustacja różnych rodzajów czekolad.
3. Przedstawienie procesu temperowania czekolady.
4. Pokaz ręcznego temperowania czekolady.
5. Wylewanie zatemperowanej czekolady do foremek, do wyboru: lizaki lub tabliczki czekolady.
6. Samodzielne temperowanie czekolady.
7. Degustacja mlecznej czekolady do picia.
8. Własnoręczne zdobienie i pakowanie tabliczek czekolady oraz lizaków, które każdy uczestnik zabiera ze sobą do domu.
Cena za udział:
Dziecko – 120 zł
Dziecko + Rodzic – 200 zł
Zapisy:
tel. 693 070 070
mail. recepcja@palaclebunia.pl
Recepcja
Rezerwacje noclegów,
informacje.
recepcja@palaclebunia.pl
+48 693 070 070
Wesela
Ceremonie ślubne,
przyjęcia weselne.
wesele@palaclebunia.pl
+48 667 700 007
Konferencje
Wydarzenia biznesowe,
spotkania firmowe.
konferencje@palaclebunia.pl
+48 693 070 070
Restauracja Bluszczowa 36
Rezerwacje indywidualne,
imprezy okolicznościowe.
restauracja@palaclebunia.pl
+48 697 090 090
Bądź na bieżąco z wydarzeniami w Pałacu Łebunia.
Potwierdź swój adres e-mail. W Twojej skrzynce znajdziesz link.
Zapisując się do newslettera wyrażasz zgodę na otrzymywanie informacji o nowościach, promocjach, produktach i usługach Pałacu Łebunia Sp. z o.o. Sp. k.. Administratorem Twoich danych będzie Pałacu Łebunia Sp. z o.o. Sp. k., z siedzibą przy ul. Pomorska 36, 84-311 Łebunia. Twoje dane będą przetwarzane do celów związanych z wysyłką newslettera.